Великодня зустріч спільнот Живого Розарію парафії св. Антонія

Можна сказати, що вже традиційними стали зустрічі наших спільнот. Посидіти разом за чаєм чи кавою, поговорити про проблеми і поділитись радістю завжди приємно в колі однодумців, у колі людей, з якими робиш спільну справу.

Спільнота Живого Розарію – це особлива спільнота, яка єднає людей, не тільки різних за фахом чи віком. Вона єднає людей усіх континентів, бо завжди актуальною є молитва за мир і навернення. А молитва за посередництвом Марії та завірення ЇЇ Непорочному Серцю народів вже багато разів рятувало світ від страшних загроз і світових воєн. Саме такі факти зі світової історії висвітлені у фільмі, який ми переглянули під час нашої зустрічі у переддень початку Фатімських богослужінь.

Фільм „Фатіма. Остання таємниця” – це художньо-документальний фільм іспанського режисера Андреса Гаріго. Цей фільм став відповіддю на запитання, що робити, коли не знаємо, як вплинути на перебіг подій, коли здається, що ми зовсім безпорадні і наші дії нічого не змінять. Завжди є порятунок – розарій і молитва до Непорочного Серця Марії, завірення Йому того, з чим не можемо справитись.

„Там, де звертаються до Непорочного Серця Марії, там здійснюються великі зміни!” (Фатімські Документи, с. 9).