Група Ал-Анон “Фенікс”

Сімейні групи Ал-Анон – це товариство родичів і друзів алкоголіків, наркоманів, які діляться один з одним своїм досвідом, силою і надією, щоб розв’язати загальні проблеми.

Ми віримо, що алкоголізм, наркоманія – це сімейні хвороби, і що зміна ставлення до них може сприяти одужанню.

Ал-Анон не бере участь в полеміці з будь-яких питань; не висуває та не засуджує будь-яких тверджень. Членство в ньому безкоштовне. Ал-Анон – це об’єднання, яке цілком існує на добровільні пожертвування своїх членів.

У Ал-Анона тільки одна мета: допомогти сім’ям алкоголіків та наркоманів. Ми допомагаємо, дотримуючиcь Дванадцяти Кроків, даючи втіху сім’ям алкоголіків, наркоманів, розуміючи і підбадьорюючи самих узалежнених, запевняючи, що усе можна змінити.

Група Ал-Анон «Фенікс» на парафії св. Антонія заснована у 1999 р. Група налічує 8 учасників, які зустрічаються щопонеділка з 19.00 до 20.30. Зустрічі відбуваються у формі мітингу, які провадить одна людина і кожен може висловитися по черзі.

Духівник групи – о. Петро Франків

 

Відгук про групу:

Я, Оксана, член групи Ал-Анон. Це група допомоги родичам та друзям алкоголіків. Оскільки в моїй родині є алкоголіки, то я дуже погано почувалася через це і за порадою духівника прийшла в цю групу. Група допомогла мені впоратися з депресивним станом, відкрила нове бачення світу та проблему алкоголізму. Я довідалася, що алкоголізм — хвороба і що мені треба змінити своє ставлення до алкоголіків. Внаслідок відвідування групи протягом 3-ох років мені вдалося налагодити стосунки з близькими, алкоголік став на дорогу тверезості. Також група допомагає мені духовно зростати, відкриває нові стосунки з Богом. Одним словом, Ал-Анон рятує життя людям, які страждають внаслідок алкоголізму своїх близьких, а також сприяє одужанню алкоголіків. Я дуже вдячна Богові за можливість відвідувати цю групу.

Відповідальна за групу: Оксана
тел. 067 916 75 95