ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ

ХXI Неділя Звичайна
25 серпня 2019 року

1.Цього тижня в нашому храмі:

– У понеділок о 8.00 год. Св. Меса в намірі беатифікації Сл.Б. Марії від Хреста Моравської.

– У неділю, 1 вересня, після Св. Мес о 12.00 і 15.00 год. благословення дітей і освячення шкільного приладдя з нагоди початку навчального року.

2.З літургійного календаря:
– у вівторок – спомин св. Моніки;
– в середу – спомин св. Августина, єпископа і вчителя Церкви;
– у четвер – спомин Мучеництва св. Йоана Хрестителя.

3.Інші оголошення:

– Від вересня при нашій парафії розпочнуться курси польської мови. Організаційна зустріч відбудеться в четвер, 5 вересня, о 17.30 год.

– В днях від 6 до 8 вересня у Львові відбудеться XVIII Дієцезіальний День Молоді під гаслом „Ось я, раба Господня, нехай зі мною станеться по твоєму слову”. Святість в родині. Бажаючих просимо зголошуватися до захристії.

– Від вересня в нашому храмі будуть звершуватися Св. Меси на російській мові. У наступну неділю запрошуємо на Євхаристію о 17.00 год.

– 10 вересня при Кафедральному соборі розпочнуться передподружні науки. Детальний план зустрічей знаходиться на таблиці оголошень.

– Теологічний Інститут Львівської Архідієцезії ім. св. Архієпископа Йосипа Більчевського розпочинає у співпраці з Інститутом наук про сім’ю і соціальну працю Факультету теології Люблінського католицького університету Йоана Павла ІІ у рамках так званого відкритого університету студії „Сімейне консультування”. Детальна інформація розміщена на таблиці оголошень.

Щиро дякуємо за пожертви, складені на утримання храму та монастиря. Нехай Бог обдаровує Вас миром і добром.

Брати Францисканці