ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ

ХXVIII Неділя Звичайна
13 жовтня 2019 року

1. Цього тижня в нашому храмі:
– У середу молимося через заступництво св. Йоана Павла ІІ, папи.

2.З літургійного календаря:
– у вівторок – спомин св. Терези від Ісуса, діви і вчителя Церкви;
– у четвер – спомин св. Ігнатія Антіохійського, єпископа і мученика;
– в п’ятницю – Свято св. Луки Євангеліста.

3.Інші оголошення:

– Пам’ятаймо в молитвах про Сестер Серцянок безгабітових, що працюють у нашій парафії, які сьогодні згадують бл. Гонората Козьмінського, свого засновника.

– Запрошуємо до участі в останньому в цьому році фатімському богослужінні, яке відбудеться сьогодні, 13 жовтня, і розпочнеться Св. Месою о 19.00 год. на площі перед костелом Матері Божої Громнічної. Закінчиться богослужіння процесією з фігурою Матері Божої Фатімської. Заохочуємо всіх, щоби в дусі солідарності з вірними костелу Матері Божої Громнічної та Отцями Домініканцями взяли участь в закінченні фатімських богослужінь.

– Щиро запрошуємо на виступ хору „Salawa” з парафії бл. Анелі Салави в Кракові, під диригентурою Андрія Годки, в найближчу п’ятницю, 18 жовтня, на 18.00 год.

– Наступна неділя є Місійною Неділею, яка розпочинає Місійний Тиждень (пожертви з цього дня будуть призначені на потреби місії).

– Заохочуємо подавати наміри за померлих, за яких молитимемося впродовж листопада.

– Розпочинаємо реставраційні роботи монументальних сходів при нашому костелі. Планована дата закінчення робіт у 2020 р. На даний час вхід до храму – через подвір’я музичної школи. Перепрошуємо за тимчасові незручності.

Щиро дякуємо за пожертви, складені на утримання храму та монастиря. Нехай Бог обдаровує Вас миром і добром.

Брати Францисканці