Душпастирські оголошення

V Неділя Великого Посту
2 квітня 2017 року
1. Пожертви зі сьогоднішнього дня будуть призначені на потреби Вищої Духовної Семінарії Львівської Архідієцезії.
2. У вівторок в нашій парафії будемо гостити реліквії бл. Марти Вєцької. Привітання реліквій о 17.00 год. Св. Меси о 18.00 і 19.30 год. будуть звершені за заступництвом блаженної.
Реліквії перебуватимуть у нашому храмі до середи до 10.00 год.
3. У середу о 9.00 год. буде відслужена спільна Меса за померлих Братів, Сестер, Батьків, Рідних і Добродіїв Ордену та за померлих членів ФОС.
4. Цього тижня переживаємо І четвер і п’ятницю місяця. У п’ятницю о 19.30 год. буде відслужена додаткова Меса на українській мові.
5. У п’ятницю о 19.00 год. в нашому храмі відбудеться концерт хору „Діброва.” Інформаційний плакат розміщений на таблиці оголошень.
6. Наступна неділя є Вербною Неділею; посвячення верби під час кожної Меси.
7. У Велику Середу, 12 квітня, відбудеться Хресна Дорога вулицями міста. Розпочнеться вона традиційно Св. Месою у Кафедральному соборі о 18.00 год.
Цього дня в нашому храмі не буде вечірньої Євхаристії.
8. У захристії знаходиться план адорації на Великий Четвер і Велику П’ятницю. Лідерів та відповідальних усіх душпастирських груп просимо записатися: включити себе до списку, обравши відповідну годину адорації.
9. Від квітня до червня в Митрополичій Базиліці Успіння Пресвятої Діви Марії відбуватимуться передподружні науки. Науки проходитимуть по вівторках та п’ятницях о 19.30 год. Детальний план передподружніх зустрічей знаходиться на таблиці оголошень.
10. У захристії можна скласти пожертву на квіти до Божого гробу, також можна придбати великодні свічки та святкові листівки.
Дякуємо за пожертви, складені на утримання Храму та Монастиря. Нехай Господь обдарує Вас миром і добром.
Брати Францисканці