ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ

ХXVIII Неділя Звичайна

15 жовтня 2017 року

1. Сьогодні розпочинається Місійний Тиждень. Пожертви будуть призначені на потреби Місій.
2. У вівторок – спомин св. Ігнатія Антіохійського, єпископа і мученика.
3. У середу – Свято св. Луки, Євангеліста. З нагоди свята покровителя Служби Здоров’я сердечно запрошуємо до костелу св. Марії Магдалини на Св. Месу в намірі всіх медичних працівників. Євхаристія буде звершена о 18.30 год.
4. З нагоди святкування Ювілею 100-річчя Фатімських Об’явлень в нашому деканаті розпочалося паломництво фігури Матері Божої Фатімської. До нашого Санктуарію фігура враз із реліквіями дітей з Фатіми: Франциска і Гіацинти та Йоана Павла ІІ прибудуть у середу, 18 жовтня, о 17.00 год. і залишаться до 20 жовтня.
5. В п’ятницю – спомин св. Йоана Капістрана, пресвітера.
6. У суботу – Свято бл. Якова Стрепи, єпископа, покровителя Ордену Братів Менших Конвентуальних нашої провінції. О 18.00 год. буде звершена спільна Меса за заступництвом бл. Якова Стрепи. У суботу в Кафедральному соборі відбудеться зустріч для молоді в дусі Тезе; початок о 20.00 год.
7. У неділю – храмове свято в парафії св. Йоана Павла ІІ. Урочиста Св. Меса буде звершена о 12.00 год. Запрошує отець настоятель Григорій Драус. Пожертви з наступної неділі будуть призначені на реставраційні роботи бічного вівтаря.
8. Домініканське Душпастирство Дорослих запрошує на зустрічі, які відбуваються щоп’ятниці о 19.00 год. у каплиці Розена на вул. Винниченка 30 (біля храму Стрітення Господнього).

Щиро дякуємо за всілякі пожертви, складені на утримання Храму та Монастиря. Нехай Бог обдаровує Вас своїм миром і добром.

Брати Францисканці