ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ

ХXXIII Неділя Звичайна

19 листопада 2017 року

1. Пожертви, зібрані сьогодні, будуть призначені на реставраційні роботи бічного вівтаря. Щиро дякуємо за Вашу жертовність.
2. У понеділок о 18.00 год. буде звершена спільна Меса за заступництвом бл. Якова Стрепи.
3. У вівторок – спомин Введення у Храм Пресвятої Богородиці.
4. У середу – спомин св. Цецилії, діви і мучениці, покровительки церковної музики. Заохочуємо до молитви за наших органістів.
5. В п’ятницю – спомин свв. Андрія Дунг-Лака, пресвітера і Сподвижників, мучеників. О 8.00 год. буде звершена спільна Меса за померлих. У п’ятницю від 18.00 до 24.00 год. у Церкві Різдва Пресвятої Богородиці відбудеться вечірнє чування, яке транслюватиме Радіо Марія.
6. У неділю відзначаємо Урочистість Господа нашого Ісуса Христа Царя Всесвіту. О 8.00 год. в нашому костелі буде звершена Меса в намірі беатифікації Матері Марії від Хреста Моравської.
У неділю о 15.00 год. в нашому храмі буде звершена урочиста Меса в 100-ту річницю смерті бл. Гонората Козьмінського, засновника багатьох чернечих згромаджень. Після Євхаристії відбудеться акафіст на честь блаженного. Урочистість прикрасить хор із Кафедрального собору св. Софії у Житомирі. Сердечно запрошують Сестри Серцянки безгабітові.
7. У вівторок о 19.00 год. відбудеться зустріч для молоді, лідерів спільнот і парафіян, які готові долучитися до інформаційного служіння в нашій парафії: фотографії, відео, соціальні мережі. Щиро запрошуємо.

Брати Францисканці