ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ

ХIII Неділя Звичайна

1 липня 2018 року

 

1. У вівторок – Свято св. Томи Апостола.

2. У середу о  18.00 год. буде звершена Св. Меса за померлих Братів, Сестер, Батьків, Рідних і Добродіїв Ордену та за померлих членів ФОС.

3. Цього тижня переживаємо І четвер, п’ятницю і суботу місяця. В п’ятницю о 19.30 год. буде звершена додаткова Св. Меса на українській мові. У суботу о 8.00 год. буде звершена спільна Св. Меса за заступництвом Матері Божої.

4. Піше паломництво „Миру та Поєднання” до Санктуарію Матері Божої в Більшівцях вирушить цього року в середу,    11 липня, і розпочнеться Св. Месою на українській мові о 8.00 год. Реєстрація учасників від 7.00 год. Зустріч Молоді відбудеться у Більшівцях в днях від 15 до 18 липня. 

Виїзд автобусом на Храмове свято до Санктуарію Матері Божої в Більшівцях відбудеться у неділю, 15 липня, о 8.30 год. (виїзд з-під костелу). Вартість поїздки – 135 грн.

Бажаючих просимо записуватися в захристії. Також просимо не відкладати зголошення до участі в паломництвах на останню хвилину.

5. Організовуємо    піше    паломництво    до    Кальварії   Пацлавської   в днях від 11 до 15 серпня. Бажаючих просимо записуватися в захристії (просимо подати ім’я та прізвище відповідно до закордонного паспорта, серію та номер паспорта). Проводитиметься запис лише тих осіб, які мають візу. 

6. У МІСЯЦЯХ ЛИПНІ ТА СЕРПНІ В НАШОМУ ХРАМІ НЕ БУДЕ НЕДІЛЬНОЇ МЕСИ О  17.00 ГОД. НА РОСІЙСЬКІЙ МОВІ.

7. У захристії можна придбати мед. Дохід від продажу призначений на потреби „CARITAS”.

 

Дякуємо за всілякі пожертви, складені на утримання Храму та Монастиря. Нехай добрий Бог обдаровує Вас миром і добром.

 

Брати Францисканці