Концерт на завершення коляди

31 січня гурт «S.Anto» подарував парафіянам храму святого Антонія та поціновувачам релігійної пісні два чудові концерти, приурочені завершенню коляди.

santo

Усі охочі мали нагоду почути як давно знані, так і зовсім нові колядки. Завдяки текстам, відображеним на проекційному полотні, присутні змогли не лише насолоджуватися співом гурту, а й дружньо підспівувати, славлячи у такий спосіб Новонародженого Бога.

Нікого не залишив байдужим і виступ найменших парафіян, які також виконали із гуртом «S.Anto» кілька різдвяних композицій.

santo2

Також присутні мали змогу порозважити над духовним словом, що гармонійно перепліталося з музикою та співом і наближало до таємниці Божого Народження.

А на завершення настоятель храму святого Антонія з Падуї о. Владислав Лізун подякував усім за гарне і натхненне служіння: дорослим, дітям, сестрам, зокрема с. Боґні Столярчик та вже згаданому і всіма улюбленому гурту. Також о. Владислав наголосив на тому, що Бог народжується в наших серцях кожного дня, відтак ми кожного дня повинні славити Його прихід.

с. Боґна Столярчик:

«Оскільки 2 лютого закінчується період коляди, у нас виникла думка організувати на завершення спільне колядування та залучити до цього якомога більше людей. Тож спільними зусиллями гурту «S.Anto, дітей, парафіян і сестри, котра дбала про те аби в цьому дійстві звучав орган, нам вдалося запрезентувати цей концерт.

Наша ідея полягала в тому, щоб через спільне звучання співу та слова відкрити людські серця для Новонародженого Бога

Сьогодні о. Владислав нагадав про те, що Бог народжується в нас кожного дня, а не лише раз у році. І ця зустріч з Новонародженим Богом – це не лише колядки, постановки різдвяних сценок, шопка та ялинки… Насамперед вона повинна акцентувати увагу на тому, що Господь Є в кожному і Він завжди готовий прийти до нас. До того ж, особливо в Році Божого Милосердя, ми повинні пам’ятати про те, що Бог приходить і через інших людей… Тому дуже важливо, щоб у наших серцях для Нього не забракло місця, як це відбулося у Вифлеємі…».

 

Більше фото із події дивіться у розділі «Галерея»