Францисканська молодь організовує Різдвяний ярмарок, щоби допомогти важкохворій парафіянці

10 грудня парафія Святого Антонія організовує другий благодійний Ярмарок. Цього року тут збиратимуть кошти для лікування молодої жінки, яка має важку форму онкологічної хвороби.

«Люди перед святами мають велике бажання чинити добрі справи, особливо знаючи, що серед нас, в тому числі на парафії, є потребуючі, які мають дуже обмежені можливості. Ініціатором цього ярмарку стала Францисканська молодь, і ми подумали, щоби спрямувати його на конкретну добру справу.

Знаючи, що одна з наших парафіянок, яка є дуже скромною особою і сама ніколи нічого не попросить, але має важку ситуацію, було прийняте рішення присвятити цей збір коштів для її лікування», – розповідає настоятель парафії отець Павло. І закликає всіх небайдужих парафіян та друзів святого Антонія приєднатися до цієї ініціативи.

Францисканська молодь, яка взяла на себе організацію благодійного ярмарку, запрошує парафіян та друзів Святого Антонія долучитись до підготовки до Ярмарку. Деталі про це можна дізнатись на сторінці Францисканська молодь. Львів у Facebook.