Паломництво “Миру і Поєднання” до Більшівців 2020

Впродовж останніх років, щороку, на початку липня, до францисканського Санктуарію Пресвятої Діви Марії Цариці Миру в Більшівцях, вирушає піше паломництво „Миру і Поєднання”. Вірні, здебільшого молодь, ідуть до Матері Божої Більшівецької, щоб просити через Її заступництво про потрібні благодаті для себе та своїх близьких.

Цього року, у зв’язку з введеним в Україні карантином щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції, паломництво виглядає дещо по-іншому.

У середу, 8 липня, зі Львова до Більшівців вирушив у паломництво лише о. Павло OFMConv, настоятель місцевої парафії св. Антонія (нагадаємо, що в попередні роки паломників було близько 200 осіб). Він ітиме впродовж чотирьох днів, молячись у намірах парафіян і усіх вірних; зупинятиметься на ночівлю в Бібрці, Перемишлянах і Рогатині.

Також до Санктуарію Матері Божої вирушили невеликі групи паломників зі Стрия та Кам’янки-Бузької.

До усіх паломницьких груп долучається на певний час Архієпископ Мечислав Мокшицький.

Паломники прийдуть до Більшівців у суботу під вечір.

Також у суботу звечора розпочнеться святкування храмового свята. Урочисту Св. Месу о 19.00 год. очолить отець єпископ Микола Лучок ОР.

Цього року, винятково, у зв’язку з карантином, не відбудеться Зустріч Молоді. О 21.30 год. розпочнеться нічне чування в намірі покликань. А у неділю, 12 липня, о 12.00 год. буде звершена урочиста Євхаристія, яку очолить Архієпископ Мечислав Мокшицький, Митрополит Львівський.