ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ

ХXX Неділя Звичайна

29 жовтня 2017 року

 

1. У середу, 1 листопада – Урочистість Всіх Святих. Меси звершуватимуться о 8.00 (pl), 18.00 (pl), 19.30 (ua) год. Меса на Личаківському кладовищі буде звершена о 13.00 год. Після закінчення Євхаристії ми підемо на молитву при гробі померлих братів францисканців.
2. У четвер, 2 листопада – спомин Усіх Вірних Померлих. Спільна Меса за померлих буде відслужена о 8.00 год. Меса на Янівському кладовищі буде звершена о 13.00 год.
3. Цього тижня переживаємо І четвер, п’ятницю і суботу місяця – дні внутрішньої віднови.  У п’ятницю – спомин померлих Братів, Сестер, Батьків, Рідних і Добродіїв Серафимського Ордену, після ранкової Меси – відвідини хворих в їхніх домівках, о 19.30 год. буде звершена додаткова Меса на українській мові.
4. У суботу – спомин св. Карла Борромея, єпископа. О 8.00 год. буде звершена спільна Меса за заступництвом Матері Божої.
5. Повний відпуст за звичайних умов, який можна пожертвувати виключно за померлих, можна отримати в днях:- 1 і 2 листопада (один раз протягом дня), відвідавши храм чи каплицю та побожно помолившись там молитвою Отче наш і Вірую;- від 1 до 8 листопада, побожно відвідавши кладовище та помолившись за померлих. 6. Заохочуємо подавати наміри за померлих, за яких молитимемось у листопаді щоденно, крім неділі, перед вечірньою Месою, о 17.45 год.
7. У днях від 17 до 19 листопада відбудеться ІІ Всеукраїнська Зустріч Душпастирства Родин Римсько-Католицької Церкви в Україні „Надія для подружжя у кризі”. Детальна інформація розміщена на таблиці оголошень.

Щиро дякуємо за всілякі пожертви, складені на утримання Храму та Монастиря. Нехай Бог обдаровує Вас своїм миром і добром.

Брати Францисканці