Навчальний рік розпочався із молитви

Для учнів Львівської школи №24 ім. М. Конопницької новий навчальний рік розпочався із молитви у костелі святого Антонія з Падуї. Очолив святкову Месу о. Павло Одуй. Головною інтенцією Богослужіння стала молитва за школярів, вчителів, батьків і тих, хто вже здобув середню освіту та продовжив навчання у вищих навчальних закладах, а також за мир у нашій державі та у цілому світі.

img_0086

Перед початком Меси найменші школярі, разом із с. Боґною заспівали кілька пісень на честь Ісуса, вознісши в такий спосіб Йому свою хвалу. Згодом молилися, уважно спостерігаючи за усім, що відбувалося біля вівтаря та слухали проповідь о. Павла.

Звертаючись до школярів, настоятель парафії закликав їх не приділяти надмірну увагу айфонам, планшетам та іншим ґаджетам, а зосередитись на підручниках, освіті та самовдосконаленні.

img_0100

«Для того, пропоную вам зробити так, як вчинив святий Петро у сьогоднішньому Євангелії: залишив сіті і пішов за Ісусом. Це не означає, що всі мусите стати священиками чи законними сестрами… Але залишити все, що є важкою та непотрібною ношею і зосередились на самовдосконаленні, науці, здобутті знань та розвитку своїх талантів. Якщо ви помітили, що щось вам добре вдається, – приділіть цьому час. Тоді ваше життя буде цікавим та матиме сенс, тоді ви будете щасливими. Головне, розпізнати свій талант і вдосконалювати його. Тож просімо Духа Святого аби допоміг нам у цьому, щоб ми не блукали хибними стежками та не загубилися у нашому житті», – наголосив о. Павло Одуй.

img_0110

Після Меси учні, разом з вчителями та батьками вирушили до школи аби взяти участь у «Першому дзвонику» та продовжити урочистості.

Нагадаємо, що цієї неділі, 4 вересня, під час Меси о 15.00 год. буде посвячене шкільне приладдя.

 

Більше фото із події дивіться тут