Нехай береже і провадить Господь!

15 травня, у день Зіслання Святого Духа, що вважається днем народженням Церкви, парафіяни храму святого Антонія привітали з днем народження і о. Петра Франківа, яке він відзначив 9 травня.

p1140573

У 2006 році, саме у Санктуарії святого Антонія з Падуї, о. Петро Франків прийняв Таїнство Рукоположення (Свячення). З цієї парафії розпочалося його душпастирське служіння.

Згодом служив при парафії у м. Кременчуці, Полтавської області. А в 2012 році знову повернувся до Львова.

При парафії святого Антонія з Падуї, впродовж чотирьох років, проводить заняття із катехизації дітей та дорослих, є духовним наставником декількох парафіяльних спільнот: «Живий Вогонь», «Скеля», «Сімейні круги». Також провадить служіння та опікується мешканцями Львівського геріатричного  пансіонату.

p1140584

Вітаючи о. Петра із днем народження, парафіяни подякували йому за чуйне серце, завжди теплу та привітну усмішку, мудру раду і Слово Боже, яке він невтомно та натхненно засіває у душах християн. А також побажали Божого благословення, мудрості та сили для подальшої натхненної праці у Господньому винограднику.

Найменші парафіяни храму святого Антонія також привітали о. Петра віршованими рядками.

«Я всіх вас дуже люблю. Кожен з вас є для мене особливо дорогим. Завжди пам’ятаю про кожного у своїх молитвах», – сказав, дякуючи, о. Петро Франків.