Отець Едуард Кава: «Бог через Слово діє у житті кожного»

У парафії святого Антонія з Падуї розпочала свою діяльність Біблійна спільнота «Тавор», яка через читання Святого Письма допомагає краще пізнати Бога, зрозуміти Його волю та жити згідно з Божим Словом.

Наставником та духовним провідником спільноти став настоятель монастиря о. Едуард Кава.

img_0269

Кожна зустріч «Тавору» розпочинається молитвою. Опісля, при запаленій свічці, присутні мають нагоду відкрити свої серця на читання Слова Божого та розважити над ним.

«Сьогодні люди дуже спраглі Слова, доброго живого Слова, Доброї Новини. Особливо такі, які нам здаються далекими від Церкви… Це ще раз підтверджує, що варто сіяти! Адже Бог через Слово діє у житті кожного з нас», – сказав о. Едуард Кава.

Окрім того, у теплій дружній атмосфері, за горнятком чаю, учасники спільноти можуть розповісти про свої враження чи переживання, поставити запитання, отримати слушну пораду та відчути справжню підтримку друзів. Незважаючи на те, що спільнота тільки-но почала свою формацію, охочих долучитись до неї чимало. Насамперед, це молодь та подружжя з маленькими дітками, котрі прагнуть жити у світлі Божої любові, пізнавати себе, ближніх і на християнських засадах будувати своє життя.

Зустрічі спільноти відбуваються при костелі святого Антонія щонеділі, о 19.30.