«Телеграма» до св. Йосифа для виблагання швидкого порятунку

Цю молитву можна відмовляти впродовж трьох днів або тричі на день – вранці, в обід і ввечері – для випрошення негайного порятунку. Якщо вкрай необхідно, то можна відправити цей молебень за три години поспіль. Назва «телеграма» говорить про невідкладність справи.

«Телеграма» до св. Йосифа для виблагання швидкого порятунку

Святий Йосифе, жертвую тобі любов Ісуса і Марії, яку вони відчувають до тебе. Віддаю тобі теж пошану, подяку і жертви, які тобі вірні приносили впродовж століть аж до цієї хвилини. Віддаю себе самого і всіх дорогих моєму серцю під твою святу опіку назавжди.

Благаю тебе, заради любові Бога і Пресвятої Діви Марії, Твоєї Обручниці, зволь випросити нам благодать вічного спасіння і всі потрібні нам благодаті, а особливо благодать….. (назвати інтенцію). Поспіши на рятунок, святий Патріарху, і утіш мене в цій печалі.

О Святий Йосифе, Друже Ісусового Серця, вислухай мене!

Отче наш…. Радуйся, Маріє…. Слава Отцю….

Предвічний Отче, жертвую Тобі Пресвяту Кров, Серце і Лик Твого Єдинородного Сина, всі чесноти і заслуги Пресвятої Матері та Її пречистого Обручника святого Йосифа й усі скарби Святої Церкви задля отримання благодаті вічного спасіння і всіх потрібних нам благодатей, особливо … (назвати її)

Рятуй, о Йосифе, від лиха нас в житті і смерті, в кожен час!